Живот
21. September 2015 - 14:32

Албанска презентерка со бујно деколте најавува прилог за претседателот Иванов

Албанската телевизија „Зајрр“ на необичен начин го привлекува вниманието на гледачите на вестите. Хит на интернет во регионот е презентерката на вести на албанската телевизија „Зајрр“.

Презентеррките на вести на оваа телевизија се скоро голи, односно носат само сако под кое до израз доаѓа нивното бујно деколте.

Погледнете во видеото како презентерката на вести Енки Брацај го најавува прилогот за македонскиот претседател Ѓорѓе Иванов.