Живот
7. November 2017 - 13:44

Албанка во емисија во секси црвен фустан без гаќички: Додека играла се се гледало а тогаш на стол ги раширила нозете

Пејачката Кејвин Ктхјела од Албанија извела прилично сензуален и провокативен танц кога се појавила во секси црвен фустан со кој открила дека не носи гаќички.

За време на играњето нејзиниот фустан открил повеќе од што требало. 

Мажите во студиото не знаеле каде попрво да гледаат - дали во бујното деколте или во нејзиното разголено меѓуножје.

Погледнете го нејзиниот настап.