Бизарно но вистинито
28. November 2017 - 15:46

Албанец силувал куче на сопственици на куќа во САД во која бил вработен - осуден на 6 години затвор

Албанец кој работел во Америка, заработи затворска казна затоа што силувал куче.

44 годишниот Албанец Кујтим Ницај доби 6 години затвор од Њујоршкиот суд, затоа што во неколку наврати го силувал кучето на сопствениците на куќата во која бил вработен за да ја одржува хигиената.

Ницај го признал делото, а дополнително се товари и за нелегален влез во објектот. Имено тој работел во куќата и имал клучеви од неа, па кога сопствениците биле на работа влегувал и го силувал кучето. Тие прво забележале промени во однесувањето на нивното милениче, кое го однеле на ветеринар кој констатирал дека врз него се вршеле насилни сексуални напади.

Затоа што незнаеле кој го силува нивното куче, исталирале камери во нивниот дом – на кои го фатиле албанецот како влегува кај нив, врши сексуален напад врз кучето и си оди.

Кујтим Ницај е додаден и на листата на сексуални престапници во државата Њујорк.