Македонија
27. February 2017 - 15:09

Албанци порачуваат: Македонија нема да постои, на чекор до Голема Албанија

-На крај дојде време да ја направиме Голема Албанија. Ќе биде славење големо, ќе има пукања… Ова е само еден од коментарите на етнички Албанец, кој смета дека актуелните политички случувањта отвораат пат за оставрување на нивниот сон, создавање на Голема Албанија, пишува Журнал.нет.

-Сонот е блиску, Голема Албанија сега, Македонија е албанска, ајде браќа за Голема Албанија, се дел од другите коментари.