Џет-Сет
22. March 2017 - 14:30

Алачки заврши во прегратките на српскиот пејач

Адријана Алачки е позната по своите кулинарски способности кои ги покажува во својата емисија "Вкусот на традицијата", а сите знаеме дека покрај тоа знае и да пее. Таа деновиве се дружеше со својот колега, српскиот пејач Александар Аца Илиќ. Таа се фотографираше во неговата прегратка.