Бизнис
28. December 2016 - 8:29

Активни мерки за поддршка на жените во приватниот сектор

Активни мерки за поддршка на жените во приватниот сектор ќе презентираат денеска Сојузот на стопански комори на Македонија, Здружението на бизнис жени  и Агенцијата за вработување.

За активните мерки и идните активности за поддршка ќе зборуваат оперативниот директор на ССК, Александар Зарков, директорката на Центарот за вработување на град Скопје, Слободанка Алексовска, и претседателката на Здружението на бизнис жени, Валентина Дисоска.