Џет-Сет
20. October 2015 - 9:15

Актерката од хит-серијата на Сител со деколте до папок

Актерката од хит серијата која почна да се емитува на Сител ТВ, ќе ве остави без здив. Погледнете ја убавата Озлем која ја игра главната улога во Црната Роза.