Живот
26. April 2016 - 15:07

Ако сакате оригинален подарок, ова мора да го направите

 
Ако сакате оригинален подарок , ова мора да го направите. 
 
Се што вие потребно: 
 
- 2 филџани алгинат (во виолетова боја)
 
- гипс
 
-сад
 
- вода и нож
 
Земето го алгинатот и промешајте го со вода