Живот
6. August 2017 - 20:08

Ако не сте платиле за ова може да ве вратат на граница и да ви наплатат 900 евра

Доколку симнувате филмови, но и музика, како и книги од торент сајтови, многу лесно може да се случи да платите казна.

Казните за симнување филмови од торент земаа замав, а ловот на пирати е сѐ пожесток особено за холивудските филмови. Германската полиција казнува 900 евра, а казните ги испраќаат преку адвокатски канцеларии.

Кога симнуваме филмови од торент, остануваат нашите податоци, па многу лесно може да заработиме казна во Германија.