Живот
7. December 2017 - 22:03

Ако мажот е заљубен - љубов ќе води на овој начин

Сексот на почетокот на врската обично е возбудлив поинаков од оној во претходната врска, но кога тој почнува да се заљубува, се станува поинаку. Еве неколку знаци според кои можете да заклучите дека тој потполно е луд по вас... 
 
Ве бакнува често и долго
 
Посветен е на сексот
 
Сака да ви удоволува
 
Секогаш ќе биде внимателен и добродушен
 
Ќе биде Опуштен и свој
 
Малите работи му се важни