Здравје
18. July 2016 - 20:00

Ако ги имате овие симптоми веднаш обратете се кај вашиот лекар

Ако симптомите потрајат подолго од две недели, време е да го посетите докторот. Овие се 10 симптоми кои би можеле да ве предупредат дека имате рак. 

1. Промена на прстите

2. Необично крварење

3.Крв на столицата

4. Исцедок

5.Надуеност

6.Нагла промена ан телесната тежина која не можете да ја објаснете

7. Кашлица

8. Промена на лимфните јазли

9. Хроничен замор

10. Промена на кожата