Живот
26. April 2016 - 11:43

Ако ги имате овие две дупчиња на грбот вие сте навистина посебни - Еве што вели тоа за вас!

Тие се викаат Венерини дупчиња, тоа се мали кругови, кои се формираат на долниот дел на грбот кај мажите и жените. Во случај да ги имаат мажи, тогаш се работи за Аполонови дупчиња.
 
Се наоѓаат на место каде што се спојуваат две коски на карлицата, и се гледаат само кај луѓето кои имаат генетски предиспозиции за тоа или соодветна величина на лигаментите. Не можеме да бираме дали ќе ги имаме или не, бидејќи најчесто се работи за генетика.
 
Тие се знак за добра циркулација и здраво тело, а одличната циркулација е важен предуслов за полесно постигнување на оргазам.
 
Бидејќи Венерините дупчиња се наоѓаат на место на кое нема мускули, невозможно е да ги створите со вежбање, но доколку работите на елиминација на вишок масни наслаги, овие дупчиња можат да бидат повидливи.