Македонија
4. August 2015 - 17:13

Ахмети изрази сочувство до семејствата на загинатите во Тетово

Претседателот на Демократската унија за интеграција Али Ахмети изразува сочувство до семејствата на жртвите од поплавите што вчера го зафатија Тетово и околината.

- Нашите партиски структури ќе останат да им помогнат на жителите оштетени од поплавите се до надминување на сите тешкотии, истакна Ахмети.

Екипите на општина Тетово, нагласи тој, заедно со сите наши структури помогнати од страна на централната власт и другите општини, прават напори во поплавените подрачја да им помогнат на луѓето.