Македонија
10. July 2020 - 14:06

Ахмети бара од младите Албанци да му го дадат мечот за да видат како функционира во неговите раце

Ахмети, вчера во Скопје побара од младите Албанци да му го дадат мечот на 15 јули и да се види како неговите раце функционираат.

„Жалам зошто моите колеги Македонци се однесуваат со ваква паника, зошто не излегуваат на дебата, зошто не се соочуваат со Насер Зибери. Со Насер Зибери не се соочуваат заради тоа што им фали знаењето на Насер Зибери. Насер Зибери на соочување оди на природен начин, не со тендеција. Тој оди да ги брани интересите. Од овде барам од младите Албанци, од мисионерите Албанците на 15 јули да ми го дадат мечот и ќе видите како ќе ги ставам во функција моите раце, рече Ахмети.