Балкан
18. September 2017 - 19:27

Адвокатите на Марјановиќ на посета во затвор - што најпрво прашал Зоран

Двајцата адвокати ко се ангажирани за одбраната на Зоран Марјановиќ, денес колу 11 часот, го посетиле во затвор, каде што тој се наоѓа од саботата.

После посетата, еден од адвокатите на Зоран, изјавил дека тој е присебен  и многу изненаден поради кривичното дело за кое се терети.

- Праша за ќерка си, секако, и загрижен е за свето семејство. Во овој момент, на одбраната не и е презентиран ниту еден сериозен доказ кој би укажувал дека Зоран е убиецот на својата сопруга. Ќе видиме во продолжение дали ќе се појави нешто ново, но во овој момент не гледам ниеден доказ кој е „опасен„ за Зоран-истакнал неговиот адвокат.