Македонија
21. July 2021 - 21:47

50-годишна трудница роди здраво и живо бебе во Гинеколошката болница во Чаир

50-годишна трудница роди здраво и живо бебе во Гинеколошката болница во Чаир - „Мајка Тереза“, дознава ТВ24.

Имено, жената 27 години се борела стерилитет.

Од болницата велат дека целиот медицински тим од лекари - гинеколози и сестри, целата бременост успешно ја третирале, мајката и бебето се добри и деновиве треба да ја напуштат болницата.