Интернет
21. December 2015 - 15:57

5 најлуди веб сајтови, ги посетувате еднаш и никогаш повеќе

Kорисниците на интернет главно посетуваат само веб сајтови кои ги интересираат, но без разлика некои од веб сајтовите во продолжение сигурно ќе ве заинтересиират и ќе ги погледнете.
 
Интернетот крие најразлични содржини па во продолжение ви претставуваме некои од најлудите сајтови. Некои сајтови се забавни, некои бизарни, но ниту еден не е опасен.
 
Откако ќе го посетите овој сајт ќе забележите две табели. Онаа на левата страна ги претставува родените, додека онаа на десната страна оние кои починале, а пописот редовно се ажурира. Во средината на сликата на светот континуирано се прикажуваат локациите на раѓање и смрт.
 
Сајт кој одредува датум кога ќе умрете
 
Оваа страница покажува уште колку време ви останало до смртта, откако во предвид ќе земе некои ваши детали како датум на раѓање, висина, тежина, дали пушите цигари, пиете алкохол. На овој сајт можно е да погледнете период од животот кој веќе поминал, како и број на преостанати секунди живот кои полеkа се намалуваат. Нормално овие податоци се далеку од вистината.
 
Creppypasta е страна со хорор приказни кои меѓусебно ги пишуваат и споделуваат членовите на овој сајт. За да пристапите на приказните мора да бидете полнолетен поради содржината на приказните.
 
На четврто место е сајт кој тврди дека ние не живееме во реланиот свет. По читање на текстот самите ќе сфатите како сте само симулација која ја контролира компјутер. Луѓето не се свесни дека тоа е вистина. Всушнсот, нешто како Матрикс.
 
Страницата тврди дека луѓето за многу кратко време ќе изумрат и исчезнат од Земјата.
 
Skyway Bridge е страница каде се наброени сите самоубиства во Флорида. Споменатиот мост е четврт по број на самоубиства во Америка.