Македонија
24. September 2021 - 14:24

28 септември неработен за припадниците на бошњачката заедница

Меѓународниот ден на Бошњаците  28 септември  (вторник) е неработен ден за граѓаните припадници на бошњачката заедница во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните припадници на бошњачката заедница им го честитаат Меѓународниот ден на Бошњаците