Живот
29. January 2016 - 22:31

24-годишна мајка сексуално ја злоупотребила својата 11-месечна ќерка во замена за пари!

24-годишната Роксана Елен Ону е уапсена откако е откриено дека ја злоупотребувала својата 11-месечната ќерка во виртуелни разговори, во замена за пари.
 
Младата мајка била уапсена откако ФБИ и дало информации на романската полиција што работи оваа жена. ФБИ ги откриле фотографиите во текот на истрага против 31-годишниот Брендон Гресет, кој минатата година бил уапсен за педофилија.
 
Роксана изјавила дека немала проблеми со злоупотребување, верувала дека тоа нема емотивно да влијае на нејзината ќерка, бидејќи таа имала само 11 месеци.
 
Додала дека не сака да го вклучи својот тригодишен син, бидејќи тој бил „постар и тоа би можело да влијае брз него“.
 
Младата мајка била активна на видео разговорите и пред бременоста, но од декември 2014 година одлучила да ја вклучи и својата ќерка.
 
Доколку ја прогласат за виновна, Роксана може да добие 15 години казна затвор, пишува Дејли Меил.