Џет-Сет
18. July 2017 - 13:03

21 година помладата девојка на Аца Лукас без шминка, еве како навистина изгледа!

Додека Аца Лукас настапувал во Црна Гора, неговата нова девојка Бранислава времето го поминала во Лозница.

Бранислава во родното место уживала со семејството и синот, а како што и сама објавила одработила и сликање за една парфимерија.

И додека до сега редовно објавувала фотографии на кои е нашминкана, Бранислава одлучила да објави една на кој е потполно природна.

Всушност, она што единствено е приметено на нејзиното лице, а што не е нејзино, се надградените трепки.

Потсетуваме, пред неколку дена, Лукас на новата девојка дури во Лозница и испратил огромен букет цвеќе, со нежна порака.