Живот
1. August 2018 - 10:38

20 години го чекам повикот: Ќерка ти умре! - потресна исповед на српскиот пејач по големата трагедија

Бев спремен. Се и сешто правев, излегов од тоа, а моето дете не, низ солзи раскажува Милчин Вуксановиќ кој едвај го преживува погребот на ќерката Маја Авдибеговиќ, која почина минатата недел во Сараево на 35-годишна возраст. 
 
Иако нејзината смрт беше ненадејна, рокерот признава дека веста дека останал без својата единица одамна ја очекувал и бил подготвен...
 
Тој открива дека се правел за да ја излекува својата ќерка од дрогата и да продолжи да живее нормално но сите обиди биле залудни.