Џет-Сет
5. November 2016 - 18:04

Вака ќе изгледа Ѓулсерен од „Парампарче" пред смртта

Доколку серијата „Парампарче“ ви стана омилена и секој ден ја чекате со нетрпение во 20 часот  на Сител ТВ, тогаш ви откриваме како ќе изгледа убавата Ѓулсерен пред смртта во серијата.

Пред да почине тој ден ќе биде еден од нејзините најубави денови.