ТВОЕТО ЛИЦЕ ЗВУЧИ ПОЗНАТО

Loading Video...

Ексклузивно на Сител, во недела, 01 октомври, стартува новата сезона на Твоето лице звучи познато. Највозбудливиот забавен спектакл повторно на сцена. Нови дваесетина ѕвезди облечени во кожата и гласовите на двестотини други ѕвезди. Најексклузивното шоу во регионот повторно пред телевизискиот аудиториум, бидете подготвени за нова урнебесна забава, нови предизвици и нови учесници. Легендарниот Бранислав Лекиќ, Мира Шкориќ, Беби Дол, Минстерката Едита и единствената Тијана. Во недела веднаш по Мојот син не пропуштајте го стартот и видете ги преостанатире учесници во големото шоу.