Спорт плус
7. January 2017 - 11:01

Рели Дакар: Спасувај се кој може!!!

Релито Дакар кое се вози низ Јужна Америка предизвикува големо внимание кај фановите кои не бираат позиција да дојдат што поблиску до патеката. Но ова превртување на Карлос Саинц можеше да биде кобно, па настана паника и молскавично бекство по урнекот на , спасувај се ако можеш...

 

https://