ПИНК ЅВЕЗДИ И ЅВЕЗДИЧКИ

Loading Video...

АУДИЦИЈА за новата сезона и нови таленти за најгледаните музички талент шоуа на Балканот Пинк Ѕвезди и Ѕвездички. Аудицијата ќе се реализира во просториите на Сител Телевизија на 25 Август (петок) во 11 часот. Инфо контакт 075 316054.