Живот
12. January 2017 - 10:22

Пијан Русин запален скокнал од 8-ми кат... И преживеал!

Додека сите млади во светот тежнеат кон таканаречениот „рокенрол“ стил на живот, Русите го живеат од раѓање и го земаат здраво за готово.

Вакви сцени дефинитивно се гледаат исклучиво во Русија! Сликата говори повеќе од илјада зборови, а видеото повеќе од илјада текстови...