24.10.2014 - 18:07 |
Последна промена пред 3 мин 58 сек

Печалбарите праќаат дома повеќе за трошење отколку за бизнис

Расте бројот на семејства што живеат од парите на печалбарите. Расте и сумата која ја праќаат иселениците. Според истражувањето на Американ Колеџ, во 2012 та 20 отсто од семејствата примале пари...

Бизнис

Останати видео прилози