23.10.2014 - 05:00 |
Последна промена пред 2 часа 49 мин

МОСТ: Локалните избори поминаа во мирна атмосфера

Мирни избори со голема излезност. Ова е прелиминарната оценка на граѓанската асоцијација МОСТ за вчерашниот изборен ден. 3332-цата набљудувачи не регистрирале посериозни инциденти. Најчести...

Македонија

Останати видео прилози