МОЈОТ СИН

Loading Video...

На програмата на Сител телевизија пристигнува уште еден мегахит. Приказна за татковската љубов кон синот, приказна за малото беспомошно дете кое е разделено од својот татко. Оној на кој што му е одземено најсаканото, ќе влезе во најмрачните води и ќе стори се за да го врати својот син, кој е одземен од неговите баба и дедо. Уште една трогателна драма, уште една од редот на најдобрите... На Сител телевизија... „Мојот син“...