16.04.2014 - 16:43 |
Последна промена пред 6 мин 28 сек

Languages

Мобинг во канцеларијата на Народниот правобранител во Битола

Заради лична нетрпеливост и повредена суета заменик народниот правобранител во Битола, Лилјана Илиевска, врз мене врши мобинг, обвини денеска Африм Јусуфи, вработен како преведувач во стручната...

Македонија

Останати видео прилози