19.04.2014 - 02:52 |
Последна промена пред 5 часа 27 мин

Languages

Од петок зимска опрема

Возачите во наредните три дена ќе мораат да набават зимскаопрема.

Од 15 ноември почнува законската обврска за поседување на зимска опрема во возилата, а според законот опремата мора да се носи без разлика на временските услови.

Ваквата обврска за сите возачи ќе трае до 15 март 2014 година. 

Слични вести

Македонија