Македонија
21. April 2017 - 12:39

Голем пожар беснее во скопски Карпош

Во моментов огромен облак од дим се издига над градската болница 8ми септември во близина на булеварот Партизански одреди. Наскоро повеќе информации.

Ново на Сител